tiistai 3. maaliskuuta 2015

Aina mun pitää!

Hiihtoloma sotki normaalin treenirytmini, ja myöhemmin siihen on ollut vaikea päästä takaisin. Jo ainakin kolmena sunnuntaina on ollut jotain muuta ohjelmaa ja maanantain tanssituntien jälkeen huomaan olevani aina tiistaisin jotenkin puolikuntoinen: yllättäviä lihaksia särkee ja voimat on loppu. Toisaalta tiistain treenit alkaa vähän turhan aikaisin - ehdin just ja just kotiin, syön liikaa, menen treeneihin ja ärsyynnyn, kun ei ole voimaa, väsyttää ja on huono olo.

Puhuin tästä viimeksi tänään samassa yhteydessä, kun yritin vakuuttaa toiselle, ettei kaikkea tarvitse jaksaa tai ehtiä. Nyt, kun istuskelen peiton alla pari kissaa vieressäni ja romaani käpälässä vesisadetta kuunnellen, päätin noudattaa omaa neuvoani ja olla lähtemättä. Ehkä tulen hetken päästä toisiin ajatuksiin ja lähden nyrkkeilemään, ehkä lähden LesMills-tanssimaan kolmeksi vartiksi - ehkä keitän teetä ja luen, siihen kun on ollut viime aikoina jotenkin huolestuttavan vähän aikaa ja voimia.

Niin, sen lankkuhaasteenkin unohdin. Yritin hoitaa homman alta pois aina aamulla kahvin tippuessa mutta loma sotki tämänkin! Onneksi lankkuhommat ja kottikärrykävelyt ovat olleet tanssituntien hittijuttuja viime aikoina.

Kummaa on tämä aina mun pitää -ajattelutapa. Ei pidä, ei tartte. En mene.


--


Lomaviikon treenit:

Maanantai:  Lyrical Jazz 90 min, nykytanssi 60 min
Tiistai: Potkunyrkkeily 60 min, nyrkkeily 60 min

Viime viikon treenit:

Maanantai:  Lyrical Jazz 90 min, nykytanssi 60 min
Tiistai: Potkunyrkkeily 60 min
Keskiviikko: Baletti 60 min, rullailu 45 min
Torstai: Potkunyrkkeily 60 min, nyrkkeily 60 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti